hoofding_vlagjes.jpg
   

 
 
     
Website_Sponsors_2017-22.png
 

Logo Spel 2015 300x300't Spel van 't Vestjen 2015

In 2015 bestaat Vestjes- en Molekenskermis 130 jaar. We willen dit als wijkbestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan en organiseren, na het succes van ons 125 jaar, opnieuw een groots 'Spel Zonder Grenzen'.

Deze keer zal 't Spel van 't Vestjen doorgaan op zaterdag 29 augustus 2015 en dit voor alle inwoners, verenigingen en wijken van Waasmunster. Plaats van dit gebeuren ... in en rond Park Blauwendael.

We zouden het fantastisch vinden indien we ook deze keer dit gigantische spel kunnen spelen met +- 12 ploegen. Daarom nodigen we alle verenigingen, vriendengroepen, ... uit om aan dit spel deel te nemen!

 

Hoe Deelnemen?

Verenigingen die graag willen deelnemen kunnen hun deelname bevestigen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Praktische zaken die je als deelnemende ploeg zeker moet weten.

De grote lijnen van dit gebeuren liggen al vast. Klik hier om de praktische zaken te downloaden.
Voor meer info kan u steeds terecht bij iemand van het bestuur of ook door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bekijk ook zeker de volgende pagina's:

Blijven eten tijdens 't Spel van 't Vestjen 2015 
't Spel van 't Vestjen 2015 - Optreden Rent-to-Rock 
't Spel van 't Vestjen 2015 - Optreden Smashdance

 

Affiche Spel 2015 Website