hoofding_vlagjes.jpg
   

 
 
     
Website_Sponsors_2017-19.png
 

de Koddestamper

foto_koddestamperHet belooft een nat voorjaar te worden in Waasmunster. Er hangen immers geurige wolken boven ons groene dorp. Na de aankondiging van een nakende Waesu tripel door de vereniging Wie Niet Drinkt Sterft staat er een nieuw biertje in de stijgers. Deze keer voor 't Vestjen.

Kortom ... binnenkort plassen er Engeltjes op de tong van de inwoners van Waasmunster.

Leve de Koddestamper

Jan Wauters, inwoner van van onze wijk, wilde het Vestjes en Molekenscomité wel ’s in de verf zetten omwille voor wat zij jaarlijks realiseren voor zijn buurt. Via een nieuw biertje, waaraan een drietal jaren is gesleuteld, zegenen wij onze buurtbewoners met een nieuwe geuzennaam: ‘de Koddestamper’. Dit biertje is trouwens het eerste officieel verkochte biertje waarvan het recept het levenslicht zag op Waasmunsters grondgebied. De naam verwijst naar de moedige deelnemers aan een aloud volkspel dat jaarlijks tijdens Vestjes en Molekenskermis plaatsvindt.

Beschikbaarheid

De Koddestamper zal vanaf Maart te verkrijgen zijn in een beperkte hoeveelheid en alle buurtbewoners zullen voorrang krijgen bij reservaties en bestellingen. Dit kadert volledig in het concept van de Relatiebrouwer. We forceren de Koddestamper niet in het Waasmunsterse bierlandschap. Het is in de eerste plaats onze buurt en in het verlengde de Waasmunsteraar die de toekomst van de Koddestamper zal bepalen. Zij zullen bepalen of de bron al dan niet opdroogt. Het leuke is trouwens dat bierliefhebbers het Vestjescomité steunen door veel te drinken omdat er een deel van de opbrengst terug zal vloeien naar de kas van het wijkcomité. Per verkocht flesje stroomt er 0,10 € (leeggoedwaarde) naar de kas van het Vestjescomité.

De Koddestamper zal rond maart 2012 vlakbij uw deur beschikbaar zijn. Reserveer tijdig want het aanbod is beperkt. Buurtbewoners krijgen voorrang!

Bestellen:

De Koddestamper Tripel en Special Blond is doorlopend verkrijgbaar in Waasmunster via :

Optie 1
Contacteer de Relatiebrouwer (www.relatiebrouwer.be) via facebook, email of mobieltje om een bestelling te plaatsen.
Volgende prijzen aan particulier zijn indicatief :

  • 1,55 (leeggoed incluis) voor 1 flesje Koddestamper Tripel (9 % alc.volume)
  • 1,40 (leeggoed incluis) voor 1 flesje Koddestamper Special Blond (6,5 % alc.volume)
  • 2,99 EUR voor een uniek Koddestamper glas

Voor Waasmunster leveren wij gratis aan huis op vaste aanleverdata. Contacteer ons indien u hiervan gebruik wil maken.

Optie 2
Ga naar een Koddestamper verkooppunt. De lijst vindt u steeds terug op de website van De Relatiebrouwer (www.relatiebrouwer.be).

Schol!

 

Download hier alle info over de Koddestamper!